Mijn pakket staat bij PostNL als afgeleverd, maar ik heb nog niets ontvangen!

Witwitterwitst.nl verzend zijn pakjes als brievenbuspost. Het is goed om te weten dat pakketjes die als brievenbuspost worden verzonden automatisch als bezorgt worden gemeld op de dag nadat ze verzonden zijn. Het kan dus zo zijn dat in de track&trace gegevens van PostNL staat dat je pakje al afgeleverd is, maar dat deze pas uren daarna wordt bezorgt. Helaas kunnen wij hier niets aan doen, maar is dit een probleem van de manier waarop PostNL zijn brievenbuspakjes verwerkt.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor onze producten zijn €3,45 en boven de €50 is het zelfs gratis. Wij verzenden al onze producten als brievenbuspakje. Waarom een brievenbuspakje? Bij brievenbuspost zonder track&trace code bleek in het verleden dat er nog wel eens wat kwijt raakte. Vervelend voor jou, vervelend voor ons. Vandaar de keuzen voor brievenbuspakjes.

Wat zijn de levertijden van de producten?

Bestellingen op Witwitterwitst.nl ontvang je, nadat de betaling bij ons binnen is, over het algemeen binnen 1-2 werkdagen.
Dit is voornamelijk afhankelijk van hoe laat je besteld hebt en de snelheid van PostNL.
Bestel je voor 16.00 uur ‘s middags op een werkdag is de bestelling doorgaans de volgende dag bij je. Bestel je na 16.00 uur of in
weekend duurt het iets langer voordat je je bestelling ontvangt.

Je vindt de bezorgtijden van PostNL op hun eigen site.